NAGRODA PUBLICZNOŚCI FESTIWALU
Pałac Mierzęcin - Aneta Bartkowiak, Bożena Kuziomko
- Dyplomy
- Puchar kryształowy ufundowany przez Firmę RELIEF z Tarnowa - Państwa Wrzos
- Produkty dla gastronomii od Firmy Wedel
- Urządzenie do zmiękczania mięsa od firmy Bamix
- Upominki od Firmy Nestle
NAGRODY JURY SMAKOSZY FESTIWALU Pałac Mierzęcin - Aneta Bartkowiak, Bożena Kuziomko
- Dyplomy
- Dwa czeki po 2 500 zł
- Upominki od Firmy Nestle
NAGRODY za najbardziej charakterystyczne danie obiektu
I Miejsce
Zamek w Krasiczynie - Janusz Pyra, Maciej Gołdyn
- Dyplomy
- Medale
- Statuetka Złoty Maszkaron
- Dwa profesjonalne roboty kuchenne ufundowane przez Firmę WINTERHALTER
- Upominki od firmy Nestle
II Miejsce
Dom Polonii w Pułtusku - Krzysztof Ryziński, Danuta Regner
- Dyplomy
- Medale
- Statuetka Srebrny Maszkaron
- Dwa profesjonalne zestawy noży WMF w etui od Firmy GASTROMEDIA
- Upominki od firmy Nestle
III Miejsce
Dwór Rohan - Mirosław Sipa, Waldemar Czarzasty
- Dyplomy
- Medale
- Statuetka Brązowy Maszkaron
- Dwa podgrzewacze do dań od Firmy STALGAST
- Upominki od firmy Nestle
Każdy uczestnik otrzymał:- Dyplom za uczestnictwo
- Medal pamiątkowy
- Upominki od Firmy ESI Polska
- Upominki od Firmy Wedel
Każdy Juror otrzymał pamiątkowy dyplom i medal |