Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
28.12.2024
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Konkursy i pokazy
III Ogólnopolski Festiwal Kuchni Dworskiej

Zobaczcie Państwo

O festiwalu + Galeria Stołów

Ekipy konkursowe i Jury

Sponsorzy wokół Konkursu

Gala Rozdania Nagród

NAGRODA PUBLICZNOŚCI FESTIWALU

Pałac Mierzęcin - Aneta Bartkowiak, Bożena Kuziomko
  • Dyplomy
  • Puchar kryształowy ufundowany przez Firmę RELIEF z Tarnowa - Państwa Wrzos
  • Produkty dla gastronomii od Firmy Wedel
  • Urządzenie do zmiękczania mięsa od firmy Bamix
  • Upominki od Firmy Nestle

NAGRODY JURY SMAKOSZY FESTIWALU

Pałac Mierzęcin - Aneta Bartkowiak, Bożena Kuziomko
  • Dyplomy
  • Dwa czeki po 2 500 zł
  • Upominki od Firmy Nestle

NAGRODY
za najbardziej charakterystyczne danie obiektu

I Miejsce Zamek w Krasiczynie - Janusz Pyra, Maciej Gołdyn
  • Dyplomy
  • Medale
  • Statuetka Złoty Maszkaron
  • Dwa profesjonalne roboty kuchenne ufundowane przez Firmę WINTERHALTER
  • Upominki od firmy Nestle
II Miejsce Dom Polonii w Pułtusku - Krzysztof Ryziński, Danuta Regner
  • Dyplomy
  • Medale
  • Statuetka Srebrny Maszkaron
  • Dwa profesjonalne zestawy noży WMF w etui od Firmy GASTROMEDIA
  • Upominki od firmy Nestle
III Miejsce Dwór Rohan - Mirosław Sipa, Waldemar Czarzasty
  • Dyplomy
  • Medale
  • Statuetka Brązowy Maszkaron
  • Dwa podgrzewacze do dań od Firmy STALGAST
  • Upominki od firmy Nestle
Każdy uczestnik otrzymał:
  • Dyplom za uczestnictwo
  • Medal pamiątkowy
  • Upominki od Firmy ESI Polska
  • Upominki od Firmy Wedel
Każdy Juror otrzymał pamiątkowy dyplom i medal
 


 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000