Zapach włoskiej pizzy roznoszący się ze stoiska Pizzola przyciągał podczas targów Eurogastro 2009 tłumy zwiedzających. Goście nacieszyć mogli swoje zmysły zapachem, widokiem, a przede wszystkim wyjątkowym smakiem produktów firmy.
Pizzola – obecna na polskim rynku od ponad 10 lat - zaprezentowała podczas targów swoją ofertę, która obejmuje:
najwyższej jakości surowe ciasta mrożone do pizzy
wstępnie wypieczone, mrożone spody do pizzy na grubym cieście
szeroki wybór zapiekanek mrożonych
hot-dogi.
Pizza bije w Polsce rekordy popularności – produkt idealnie trafił w gusta kulinarne konsumentów – o czym świadczy ogromne zainteresowanie produktami Pizzola podczas targów.
Pizza jest produktem smacznym, niedrogim, a dzięki spodom Pizolla – łatwym w przygotowaniu. Po rozmrożeniu ciasta, całościowy proces obejmujący dobranie dodatków i pieczenie nie przekracza 10 minut, co potwierdzili - serwujący „na żywo” obecnym na stoisku kontrahentom - pizzerzy.
Stosowanie produktów Pizzola zapewnia właścicielom lokali gastronomicznych wiele wymiernych korzyści - przede wszystkim wpływa na ograniczenie wydatków. Zminimalizowane zostają koszty przeznaczone na zatrudnienie wykwalifikowanego personelu, bądź nakłady ponoszone na szkolenia niedoświadczonych pracowników. W branży, którą cechuje duży przepływ pracowników to niezwykle istotny czynnik.
Łatwiej również zaplanować budżet i utrzymać standard posiłków, gdyż produkty pozwalają zachować niezmienną wysoką jakość i powtarzalność serwowanych dań. Produkt wstępnie przygotowany zminimalizuje również czas oczekiwania klienta na zamówienie, a większa ilość obsłużonych klientów to oczywiście większe zyski.
Produkty pomagają również w rozwiązaniu innej istotnej kwestii. Restauratorzy często borykają się z brakiem odpowiedniej przestrzeni do produkcji i przechowywania produktów. Dzięki zastosowaniu spodów Pizzola także ten problem zostaje wyeliminowany.
Mrożone ciasto do pizzy Pizzola dystrybuowane jest na terenie całej Polski.
Zainteresowanych atrakcyjnym projektem franczyzowym pizzerii PIZZOLA zapraszamy do współpracy!
Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl Zapoznaj się z regulaminem.