Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
V Jubileuszowa Gal...
Podsumowanie Targó...
Kolejny sukces fir...
Nowoczesne metody ...
Kongres Szefów Kuc...
Targi POLAGRA GAST...
Warszawski Festiwa...
Zwycięstwo linii b...
POSbistro na targa...
Targi EuroGastro ...
Targi FOOD-to-GO 2...
Wyjątkowe srebrne ...
Linia bufetów FRES...
Prawdziwe spotkani...
Najlepsi szefowie ...
Złote Medale MTP t...
Wakacyjne staże zw...
Akademia Inspiracj...
EuroGastro i World...
Za nami WorldFood ...
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
Smoker
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Naczynia Polska
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Elmak
Hello Coffee
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
Caffetea
Fanex
Sokołów
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Targi i wystawy
Smacznie, tanio, tradycyjnie - spody do pizzy Pizzola


Zobaczcie państwo:
Polagra Food 2007
Smacznie, tanio, tradycyjnie - spody do pizzy Pizzola
Zapiekanka Bekon
Ciasto pizza
Okrągły spód do pizzy cienkiej: Premio
Special pizza okrągła
Piadina-pieróg włoski

Sposób na doskonałą pizzę to przede wszystkim odpowiednie ciasto. Dodatki dobiera się i komponuje według własnego uznania, jednak sekret najlepszej pizzy tkwi właśnie w oryginalnym włoskim cieście.

Firma Pizzola prezentowała podczas targów Polagra-Food, które odbyły się w Poznaniu w dniach od 17 do 20 września, ofertę mrożonych spodów do pizzy Pizzola. Firma, działająca na polskim rynku od przeszło 10 lat, proponuje najwyższej jakości surowe ciasto mrożone do pizzy oraz wstępnie wypieczone, mrożone spody do pizzy na grubym cieście.

Zwiedzający targi Polagra-Food mieli okazję nie tylko zobaczyć ekspozycję prezentującą produkty Pizzola przed i po wypieczeniu, ale także spróbować jak smakują. Rozmowom handlowym towarzyszyły degustacje, m.in. hot dog pizza i ciasta focaccia, doskonałego do pizzy z dowolnymi dodatkami. 

Pracujemy na bazie tradycyjnych receptur kuchni śródziemnomorskiej, które przekazała nam macierzysta firma włoska – podkreśla Michalina Pawelec. Wszystkie spody do pizzy Pizzola przygotowywane są z mąki pszennej, a dzięki specjalnej technologii produkcji i mrożeniu ich termin przydatności do spożycia to 12 miesięcy.

Ciasto do pizzy Pizzola jest gotowe do spożycia po rozmrożeniu, uformowaniu placka o maksymalnej średnicy 45 cm i wypieczeniu przez około 10 min. (w zależności od rodzaju produktu Pizzola). Zarówno surowe produkty Pizzola: ciasto focaccia i ciasto pizza, jak i te już pieczone: special pizza okrągła, special pizza prostokątna, bułka focaccina i hot dog pizza, należy przechowywać w temp. -18 stopni C.

Właściciele lub menadżerzy pizzerii czy też restauracji włoskich często szukają rozwiązań, które skrócą proces produkcyjny i spowodują, że klient nie będzie zbyt długo czekał na zamówioną pizzę. Poza tym – wszyscy dążą do ograniczenia kosztów. Mrożone ciasto do pizzy Pizzola okazuje się w takich wypadkach strzałem w dziesiątkę. Co bardzo ważne – jego zastosowanie pozwala zachować niezmienną, wysoką jakość oferowanych potraw.

Mrożone ciasto do pizzy Pizzola dystrybuowane jest na terenie całej Polski.

Zapraszamy do współpracy!

Stówka Sp. z o.o. sp.k.
Mała Wieś 15
26-803 Promna
Tel. 602 784 179
www.pizzola.com.pl
sprzedaz@pizzola.com.pl

 

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Robvita Pizzola Rational Smoker Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Watersystem Barson Reinex Barry Callebaut Belfood
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000