Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
26.04.2025
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Cukiernia M&K
Debic
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Targi i wystawy
Makro Cash&Carry na targach Polagra-Food w Poznaniu


Zobaczcie państwo:
Nowy Dyrektor ds. Klientów HoReCa w Makro Cash&Carry

Makro Cash&Carry zaprezentowało swoją ofertę podczas targów Polagra-Food w Poznaniu. Przez cztery dni targowe firma prezentowała profesjonalne rozwiązania dla sektora HoReCa, a także niezależnych sklepów detalicznych. 

Szeroki asortyment Makro Cash&Carry został podzielony na targach na dwie części: ofertę dla branży HoReCa i tę skierowaną do osób prowadzących niezależne sklepy detaliczne. Stąd nasza obecność w dwóch różnych pawilonach – wyjaśniał podczas spotkania z dziennikarzami Artur Wójcik, Manager ds. Klientów Traders Makro Cash&Carry.
Na stoisku zlokalizowanym w sektorze gastronomicznym można było poznać ofertę sprzętu gastronomicznego, a także produktów skierowanych specjalnie do restauracji. Profesjonalnie urządzona kuchnia targowa stała się miejscem, w którym można było zaczerpnąć wiedzy fachowej.
 
Grzegorz Kazubski – Menadżer Makro Centrum HoReCa w Warszawie instruował między innymi jak dobrze przygotować dania kuchni włoskiej. Robert Ciechomski – Szef Kuchni Makro Centrum HoReCa przygotowywał na oczach zwiedzających targi sushi maki. Dobrymi radami i wskazówkami służył także jeszcze jeden szef kuchni Makro - Michał Grzywacz.
Tuż obok kuchni usytuowany został wzorcowy bar. Popis przygotowywania drinków na bazie alkoholi dostępnych w halach Makro dał Marek Posłuszny – wielokrotny mistrz barmanów w kategorii flair.
 
Zwiedzający mieli także okazję sprawdzić jak przygotowuje się doskonałe w smaku espresso, a także inne napoje kawowe. Nie zabrakło oczywiście degustacji nowej w ofercie Makro kawy marki Rioba. Radą w kwestiach serwowania wina, a także układania karty win służyli sommelierzy pracujący w Makro. Restauratorzy, którzy odwiedzili stoisko targowe Makro otrzymywali więc pełen pakiet wiedzy, gotowych rozwiązań i pomysłów.
 
Staramy się kompleksowo obsługiwać naszych klientów. Chodzi o dostarczanie klientom odpowiedniego wyposażenia, produktów jak i wiedzy – stąd oferta szkoleniowa i konsultingowa – wyjaśniał podczas Polagry Leszek Jurczak – Manager ds. Klientów HoReCa Makro Cash&Carry.
Wzorcowy koncept sklepu samoobsługowego przedstawiany był na drugim stoisku Makro. Nowością, związaną z ogólnoświatowymi trendami, było rozbudowanie jego części chłodniczej. Coraz więcej klientów, również tych mniejszych sklepów, zwraca uwagę na świeżość produktów. Sprzęt chłodniczy musi zajmować ważniejszą pozycję w sklepie – przekonywał Artur Wójcik.
 
Więcej szczegółów dotyczących Programu Doradztwa dla Handlu Detalicznego znaleźć można w halach Makro. Konsultanci Makro służą fachową wiedzą w tym zakresie.
 
Zapraszamy do hal Makro na terenie całego kraju oraz do nowo otwartego w Warszawie Makro Centrum Rozwoju Firm składającego się z trzech wyspecjalizowanych działów: Makro Centrum HoReCa, Centrum Doradztwa dla Handlu Detalicznego oraz Świata Prezentów Makro. Więcej informacji na www.makrocentrum.pl oraz na www.makro.pl.

src=global/lib/getimage.php?id=106715
Makro Centrum HoReCa
Al. Jerozolimskie 184
02 - 486 Warszawa
tel. (022) 570 17 40
fax. (022) 570 17 41
www.makro.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Rational Robvita LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000