Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
13.05.2025
wtorek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Cukiernia M&K
Debic
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Targi i wystawy
Gala Dinner i wręczenie nagród targów Eurogastro
Warszawa, 22 marca 2002


22 marca 2002 r., drugiego dnia trwania targów Eurogastro, w Hotelu Jan III Sobieski odbyła się uroczysta Gala Dinner, podczas której rozdano Nagrody Ministra Gospodarki oraz nagrody w konkursie na Najlepsza ofertę targową.


Konkurs o Nagrodę Ministra Gospodarki

W składzie Jury Konkursu zasiadali:

Przewodnicząca - Hanna Maria Jakonowska (Naczelnik Wydziału Usług Turystycznych w Departamencie Turystyki Ministerstwa Gospodarki),
Kazimierz Kowalski (v-ce Prezes PZH),
Grzegorz Kazubski (Prezes OSSKiC),
Krzysztof Dubrow (Przewodniczący Komisji Gastronomicznej PZH),
Ryszard Berent (Prezes Stowarzyszenia Polskich Barmanów),
Witold Ignatowski (Dyrektor ds. Operacyjnych Orbis S.A.),
Urszula Potęga (Prezes Zarządu MT-Polska Sp. z o.o.)


Jury przyznało nagrody w siedmiu kategoriach:

  1. Urządzenia techniczne
    Serii zmywarek do naczyń GS 300 – GS 302 i GS 315
    Winterhalter Gastronom Polska Sp. z o.o.
    - sprzęt najwyższej jakości dostosowany do polskich norm oraz potrzeb rynku
    - przystępne ceny i doskonały serwis
    - nowatorska technologia (ekologia zmywania)

  2. Akcesoria
    Zastawie porcelanowej – AFRODYTA
    Zakłady Porcelany Stołowej „Lubiana” S.A.
    - doskonałe wykonanie oraz wzornictwo

  3. Żywność
    Souperia – Zupy Vending Knorr
    Unilever Polska S. A. – Oddział Unilever Bestfood/Dział Caterplan
    - zupełna nowość na rynku
    - łatwość serwowania (możliwość szybkiego przyrządzenia gorącej zupy)
    - walory smakowe

  4. Napoje
    Sok pomarańczowy
    Remgor Sp. z o.o.
    - innowacja na rynku polskim (dozowanie soków przyrządzanych z koncentratu)
    - oszczędność miejsca do przechowywania oraz oszczędność opakowań

  5. Wyposażenie pokoju hotelowego
    Wykładzinom podłogowym wełnianym typu axminster
    Fabryka Dywanów KOWARY S.A.
    - doskonała jakość oraz ciekawe wzornictwo

  6. Wyposażenie dodatkowe infrastruktury hotelowej
    Elektronicznym zamkom do pokoi hotelowych – NEXUS
    WITPOL II Romana Zając
    - gwarancja bezpieczeństwa zarówno dla gości jak i dla hotelarzy
    - nowoczesna technologia

  7. Systemy komputerowe i transmisji danych
    Programowi Gastronomicznemu ProGASS 2000
    HS Partner Pro – Test S.A.
    - program idealnie dostosowany do potrzeb hotelarzy i restauratorów


Konkurs na Najlepszą Ofertę Targową

Komisja w składzie:
Krzysztof Dubrow (Przewodniczący Komisji Gastronomicznej PZH),
Grzegorz Kazubski (Prezes OSSKiC),
Ryszard Berent (Prezes Stowarzyszenia Polskich Barmanów),
Urszula Potęga (Prezes Zarządu MT-Polska Sp. z o.o.)


Najlepszymi ofertami targów w 2002 r. są:

EUROGASTRO

Urządzenia Techniczne - Fagor Gastro Polska Sp. z o.o.
Akcesoria - Pro Glass
Żywność - Elkopol Sp. z o.o.

DRINK & BAR

Napoje - Obrzańska Spółdzielnia Mleczarska w Kościanie
Alkohole - Sommelier Dystrybucja Sp. z o.o.
Używki - Cafe Mag

WORLDHOTEL

Meble, wyposażenie i wystrój wnętrz - Fabryka Mebli "Ryś"
Urządzenia techniczne, akcesoria, instalacje - Koperfarm Sp. z o.o.
Systemy komputerowe i transmisji danych - P.P.W. Gip Sp. z o.o.


W imieniu portalu GASTRONA.PL gratulujemy wszystkim nagrodzonym !
 


 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000