
Składniki:
- Bulion drobiowy 50 g
- Mieszanka chińska Oerlemans 100 g
- Orzechy nerkowca 50 g
- Polędwiczki 100 g
|
Sos sojowy 20 g
Sos rybny 20 g
Cukier 15 g
Świeża kolendra
Chili
|
Sposób przyrządzenia:
Sporządzić bulion. Do bulionu dodać sos sojowy, sos rybny oraz mieszankę chińską. Doprowadzić do wrzenia. Na koniec dodać kolendrę, orzechy i grillowane płatki polędwiczek.
Przygotowali: Karol Łukomski i Grzegorz Kościołek Restauracja Athina, Wrocław

Prezentowane danie przyrządzili Karol Łukomski i Grzegorz Kościołek podczas Kulinarnej Gali Tur-Gastro-Hotel – Wrocław 2007. Przygotowane danie zapewniło im zwycięstwo w konkursie.
Zobaczcie Państwo : |
|
|
Więcej receptur w serwisie "Mistrz Poleca"
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.
|