Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
29.04.2025
wtorek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Debic
Cukiernia M&K
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Targi i wystawy
Relacja z Targów Tur-Gastro-Hotel w Kołobrzegu

Zobaczcie Państwo

Relacja z targów

Targowe konkursy

W dniach 23 - 25 lutego w Kołobrzegu w Hali Milenium przy ul. Łopuskiego 38 odbyły się XXXIX targi z cyklu Tur-Gastro-Hotel.

Targi Tur-Gastro-Hotel objęte są stałym patronatem Ministerstwa Gospodarki i Pracy a patronatem medialnym ze strony Polskiego Radia Program I oraz Poratlu Gastrona.pl. Ponadto patronatu targom udzielił Głos Pomorza i Radio Koszalin.

Była to pierwsza edycja targów w tym mieście ale, jak zapewniają organizatorzy – Poznańska Agencja Targowa Inexpo – na pewno nie ostatnia. Już dzisiaj, wiele firm zapowiedziało swój udział w przyszłorocznej edycji kołobrzeskich targów. Jak podkreślają Wystawcy, targi regionalne stanowią dla nich doskonałą okazję do zaznajomienia się z oczekiwaniami klientów i weryfikacji ich na miejscu, nawiązania nowych kontaktów handlowych, wymiany poglądów, doświadczeń i pomysłów. Dla gości odwiedzających jest to natomiast znakomita szansa na zapoznanie się z najnowszymi rozwiązaniami technologicznymi, aktualnymi trendami i zmianami w światowym hotelarstwie i gastronomii.

Po raz kolejny znalazła zatem potwierdzenie teza, że dla restauratorów, hotelarzy, cukierników i piekarzy, wygodniejsze są targi regionalne, organizowane bezpośrednio na terenie ich działalności. Taka forma targów oszczędza ich czas i pieniądze, pozwalając na dokładne zapoznanie się z prezentowaną ofertą targową – umożliwiając przeanalizowanie propozycji i ofert poszczególnych Wystawców, dokonanie niezbędnych pomiarów i podjęcie optymalnej decyzji. Przy czym nie wiąże się to z kosztownymi wyjazdami na targi w inne, odległe rejony kraju. Dla tych z Państwa, którzy nie zdążyli zapoznać się z pełną ofertą wystawców, portal Gastrona.pl , jak zwykle przygotował relację handlową, dzięki której z ofertą targową wystawców zapozna sie ponad 30.000 użytkowników portalu.

Zaproszenie do udziału w targach Tur-Gastro-Hotel Kołobrzeg 2005 skierowane zostało do producentów, kooperantów, dystrybutorów, importerów i handlowców w dziedzinie modernizacji, wyposażenia obiektów noclegowych i gastronomicznych oraz firm działających w branży piekarniczej i cukierniczej. W sumie sześćdziesiąt znanych i uznanych firm z całego kraju prezentowało swoją ofertę.

Jednak targi to nie tylko prezentowana oferta produktów i usług. To także szeroki wachlarz atrakcyjnych imprez towarzyszących targom, konkursów, pokazów, degustacji gwarantujący, że każdy zainteresowany znajdzie dla siebie coś ciekawego.

Środa, pierwszy dzień targów, to dzień branżowy - poświęcony całkowicie spotkaniom biznesowym – niezakłócony emocjami towarzyszącymi konkursom i pokazom. W tym dniu odbywały się profesjonalne szkolenia i prezentacje m.in. show kulinarne na produktach firmy Nestle FoodServices, w wykonaniu mistrza Kurta Schellera oraz wykłady i prelekcje firm : Fagor i Reinex a także szkolenia z zakresu produktów spożywczych dla gastronomii .

W czwartek i w piątek odbywało się wiele ciekawych konkursów w kategorii Profesjonalistów i Juniorów - na relacje z których już dziś serdecznie zapraszamy.

Tradycyjnie już w czasie trwania targów na stoisku firmy Reinex uzyskać można było informacje na temat HACCP wraz z wszystkimi niezbędnymi instrukcjami wdrażania i stosowania.

Ogólnie podsumowując targi w Kołobrzegu należy uznać za udane. Klienci z Pomorza, zainteresowani podnoszeniem standardu swoich obiektów, licznie odwiedzili nasze targi.

 


 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000