Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Najlepsi szefowie ...
Złote Medale MTP t...
Wakacyjne staże zw...
Akademia Inspiracj...
EuroGastro i World...
Za nami WorldFood ...
Międzynarodowe Tar...
MAKRO bliżej podha...
Michał Kuter i Ern...
Podsumowanie 7. Ta...
3-gwiazdkowy szef ...
MAKRO świętuje re-...
24. edycja Międzyn...
Kongres Szefów Kuc...
Targi WorldHotel 2...
Targi Polagra R...
Premiera nowych ur...
IV edycja Targów G...
Festiwal Oscypka n...
Czwarty dzień VII ...
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
RATIONAL
Robot - Coupe
Smoker
Hello Coffee
Komat
LMS Online Sp. z o.o.
Nektar Natura
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Hello Coffee
Iglotex
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Menos
Caffetea
Sokołów
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Targi i wystawy
Tur-Gastro-Hotel Krynica Zdrój 2004

W dniach 30 września–2 października 2004 roku w Krynicy Zdroju w Hali MOSiR przy ul. Park Sprotowy 5 odbyły się targi TUR-GASTRO-HOTEL zorganizowane przez Poznańską Agencję Targową INEXPO. Była to już 35 edycja targów TUR-GASTRO-HOTEL. Targi TUR-GASTRO-HOTEL Krynica Zdrój 2004 objęte zostały honorowym patronatem Burmistrza Krynicy Zdroju p. Emila Bodziony.

  • Targi TGH objęte są patronatem Ministerstwa Gospodarki i Pracy.
  • Patronatu medialnego udzieliły:
  • Polskie Radio S.A. Program I, Dziennik Polski,
  • Portal internetowy Gastrona.pl

    Uroczystego otwarcia targów dokonał Burmistrz miasta p. Emil Bodziony. Zaproszenie do udziału w targach TUR-GASTRO-HOTEL Krynica Zdrój 2004 skierowane zostało do producentów, kooperantów, dystrybutorów, importerów i handlowców w dziedzinie modernizacji, wyposażenia obiektów noclegowych i gastronomicznych oraz firm działających w branży piekarniczej i cukierniczej.

    Na targach w Mikołajkach swoją ofertę zaprezentowały firmy z całej Polski, zarówno te regularnie biorące udział w targach TUR-GASTRO-HOTEL, jak i te, które pod szyldem TUR-GASTRO-HOTEL, swoją ofertę prezentowały po raz pierwszy. Była to I edycja targów w Krynicy Zdroju i 35 z cyklu TUR-GASTRO-HOTEL. Mamy nadzieję, że targi w Krynicy Zdroju na stałe wpiszą się w kalendarz imprez gastronomiczno-hotelarskich w kraju i corocznie będą gromadzić bogatą ofertę wystawiających się firm przyciągającą liczne grono Gości odwiedzających.

    Łącznie na blisko czterdziestu stoiskach swoje wyroby prezentowało pięćdziesięciu producentów, dystrybutorów, hurtowników i usługodawców działających w sektorze HoReCa oraz w branży piekarskiej i cukierniczej. Na targach prezentowano najnowsze technologie, nowoczesne urządzenia, najwyższej klasy produkty i optymalne rozwiązania służące podnoszeniu standardu usług hotelarskich i gastronomicznych.

    Targi TUR-GASTRO-HOTEL w Krynicy były doskonałą okazją do nawiązania nowych kontaktów handlowych, zapoznania się z nowościami, aktualnymi trendami, wymiany poglądów, doświadczeń i pomysłów mogących znacznie pomóc w zwiększeniu atrakcyjności i konkurencyjności obiektów, co wydaje się szczególnie ważne teraz, kiedy Polska jest członkiem UE.

    Wiadomo, że wystrój i wyposażenie będą decydowały o popularności obiektu. A smaczne, profesjonalnie przygotowane (przy użyciu najnowszych technologii i zdrowych produktów) pożywienie, decydować będzie o sukcesie obiektów gastronomicznych. Szeroki wachlarz atrakcyjnych imprez towarzyszących targom, konkursów, pokazów, degustacji gwarantował, że każdy zainteresowany znajdzie dla siebie coś ciekawego.

  •  
     [1]  2  3 następnanastępna strona (2 z 3)


     Wersja do druku         Poleć znajomym

    Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
    Zapoznaj się z regulaminem.


    KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robot - Coupe Robvita Pizzola Smoker Hello Coffee Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Caffetea Tableart Tomasz Miszczak Komat Uzdrowisko Wysowa S.A. Espiga Na Lunch M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego POSbistro Makro Cash & Carry Belgium`s Best Voigt Krosno Nektar Natura Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Gaspol Barson Artek Iglotex Lemonia
     O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
    Copyright by Gastrona.pl 2000