Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Akademia Inspiracj...
EuroGastro i World...
Za nami WorldFood ...
Międzynarodowe Tar...
MAKRO bliżej podha...
Michał Kuter i Ern...
Podsumowanie 7. Ta...
3-gwiazdkowy szef ...
MAKRO świętuje re-...
24. edycja Międzyn...
Kongres Szefów Kuc...
Targi WorldHotel 2...
Targi Polagra R...
Premiera nowych ur...
IV edycja Targów G...
Festiwal Oscypka n...
Czwarty dzień VII ...
Trzeci dzień VII E...
Europejskie Targi ...
Europejskie Targi ...
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
RATIONAL
Robot - Coupe
Smoker
Tableart Tomasz Miszcz...
POSbistro
Espiga
M&M Gastro
Artykuły spożywcze
Pizzola
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belfood
Secpol
Iglotex
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Targi i wystawy
Tur-Gastro-Hotel Krynica Zdrój 2004

W dniach 30 września–2 października 2004 roku w Krynicy Zdroju w Hali MOSiR przy ul. Park Sprotowy 5 odbyły się targi TUR-GASTRO-HOTEL zorganizowane przez Poznańską Agencję Targową INEXPO. Była to już 35 edycja targów TUR-GASTRO-HOTEL. Targi TUR-GASTRO-HOTEL Krynica Zdrój 2004 objęte zostały honorowym patronatem Burmistrza Krynicy Zdroju p. Emila Bodziony.

  • Targi TGH objęte są patronatem Ministerstwa Gospodarki i Pracy.
  • Patronatu medialnego udzieliły:
  • Polskie Radio S.A. Program I, Dziennik Polski,
  • Portal internetowy Gastrona.pl

    Uroczystego otwarcia targów dokonał Burmistrz miasta p. Emil Bodziony. Zaproszenie do udziału w targach TUR-GASTRO-HOTEL Krynica Zdrój 2004 skierowane zostało do producentów, kooperantów, dystrybutorów, importerów i handlowców w dziedzinie modernizacji, wyposażenia obiektów noclegowych i gastronomicznych oraz firm działających w branży piekarniczej i cukierniczej.

    Na targach w Mikołajkach swoją ofertę zaprezentowały firmy z całej Polski, zarówno te regularnie biorące udział w targach TUR-GASTRO-HOTEL, jak i te, które pod szyldem TUR-GASTRO-HOTEL, swoją ofertę prezentowały po raz pierwszy. Była to I edycja targów w Krynicy Zdroju i 35 z cyklu TUR-GASTRO-HOTEL. Mamy nadzieję, że targi w Krynicy Zdroju na stałe wpiszą się w kalendarz imprez gastronomiczno-hotelarskich w kraju i corocznie będą gromadzić bogatą ofertę wystawiających się firm przyciągającą liczne grono Gości odwiedzających.

    Łącznie na blisko czterdziestu stoiskach swoje wyroby prezentowało pięćdziesięciu producentów, dystrybutorów, hurtowników i usługodawców działających w sektorze HoReCa oraz w branży piekarskiej i cukierniczej. Na targach prezentowano najnowsze technologie, nowoczesne urządzenia, najwyższej klasy produkty i optymalne rozwiązania służące podnoszeniu standardu usług hotelarskich i gastronomicznych.

    Targi TUR-GASTRO-HOTEL w Krynicy były doskonałą okazją do nawiązania nowych kontaktów handlowych, zapoznania się z nowościami, aktualnymi trendami, wymiany poglądów, doświadczeń i pomysłów mogących znacznie pomóc w zwiększeniu atrakcyjności i konkurencyjności obiektów, co wydaje się szczególnie ważne teraz, kiedy Polska jest członkiem UE.

    Wiadomo, że wystrój i wyposażenie będą decydowały o popularności obiektu. A smaczne, profesjonalnie przygotowane (przy użyciu najnowszych technologii i zdrowych produktów) pożywienie, decydować będzie o sukcesie obiektów gastronomicznych. Szeroki wachlarz atrakcyjnych imprez towarzyszących targom, konkursów, pokazów, degustacji gwarantował, że każdy zainteresowany znajdzie dla siebie coś ciekawego.

  •  
     [1]  2  3 następnanastępna strona (2 z 3)


     Wersja do druku         Poleć znajomym

    Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
    Zapoznaj się z regulaminem.


    KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Pizzola RATIONAL Smoker Nektar Natura Menos Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Werner & Mertz Gaspol Artek Barson Uzdrowisko Wysowa S.A. Secpol Watersystem Reinex Barry Callebaut Belgium`s Best easyFairsŽ Poland CTK Doram Piórex Manitowoc Foodservice LMS Online Sp. z o.o. M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Voigt Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P.
     O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
    Copyright by Gastrona.pl 2000