 |
 |
Szanowni Hotelarze, Gastronomicy, Internauci |
|
Gala Dinner
Jak co roku w Hotelu Jan III Sobieski, podczas Gali Dinner odbyło się uroczyste wręczenie nagród za najlepszą ofertę targową. Nagrody otrzymali:
Wyniki Konkursu o Nagrodę Ministra Gospodarki, Pracy i Polityki Społecznej:
Urządzenia Gastronomiczne
(Zmywarka GS 202 BISTRO) | Winterhalter Gastronom | Akcesoria - Serwetka | Duni Sales Poland | Żywność - Soup Bar Knorr | UBF Foodsolutions | Napoje - Kapsułki kawy Nespresso | Unidis Poland | Wyposażenie hotelowe- Sejf elektroniczny | Nordic Team | Systemy komputerowe
(Pro BANN, ProHOTT, ProRESS) | HS Partner Pro-Test |
W konkursie na najbardziej oryginalne i profesjonalne stoisko targowe:
Kryształową Chochlę przyznano firmie UBF Foodsolutions.
Wyróżniono firmy: Tanake, Primulator i Rotsa Global Catering
Wyniki konkursu na najlepszą ofertę targową:
Akcesoria | Stalgast | Urządzenia techniczne | Dora Metal | Żywność | Stowarzyszenie Mrożonej Żywności | Alkohole | North Coast | Napoje | Marco s.j. | Używki | J.J. Darboven Poland | Systemy Komputerowe | P.P.W. GIP | Urządzenia Techniczne,
Akcesoria, Instalacje | PRO Glass | Meble, Wyposażenie i Wystrój
wnętrz | MEGI-LEN |
Co słychać w firmach ?
Zauważalną tendencją jest zmniejszanie przez firmy nakładów na reklamę w prasie branżowej i wydatków na promocję targową. Dzieje się tak, bo z jednej strony kryzys gospodarczy, a z drugiej wolny rynek ewoluuje do wyższych form komunikacji marketingowej. Klientom nie wystarcza już zaprenumerowana płatna informacja obrazkowa, liczą się natomiast konkrety, szczegóły. A te najpełniej dostarczają bezpośrednie kontakty między ludźmi w czasie targów oraz oczywiście internet. Forma targów również ulega powoli transformacji, czego przykładem jest nasza relacja. Cel jest jeden, praca ma być przyjemnością.
|