Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Najlepsi szefowie ...
Złote Medale MTP t...
Wakacyjne staże zw...
Akademia Inspiracj...
EuroGastro i World...
Za nami WorldFood ...
Międzynarodowe Tar...
MAKRO bliżej podha...
Michał Kuter i Ern...
Podsumowanie 7. Ta...
3-gwiazdkowy szef ...
MAKRO świętuje re-...
24. edycja Międzyn...
Kongres Szefów Kuc...
Targi WorldHotel 2...
Targi Polagra R...
Premiera nowych ur...
IV edycja Targów G...
Festiwal Oscypka n...
Czwarty dzień VII ...
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
RATIONAL
Robot - Coupe
Smoker
Hello Coffee
Komat
LMS Online Sp. z o.o.
Nektar Natura
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Hello Coffee
Iglotex
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Menos
Caffetea
Sokołów
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Targi i wystawy
Międzynarodowe Targi INTERNORGA 2017


Od 91 lat Międzynarodowe Targi Hotelarstwa, Gastronomii, Żywienia Zbiorowego, Piekarstwa i Cukiernictwa INTERNORGA w Hamburgu są barometrem branży gastronomicznej w Europie i platformą wymiany fachowej wiedzy, nawiązywania wartościowych kontaktów handlowych oraz miejscem prezentacji innowacyjnej oferty, kompleksowych rozwiązań i najnowszych trendów panujących w branży. Tegoroczna edycja, która miała miejsce w dniach 17-21 marca, potwierdziła po raz kolejny wiodące znaczenie targów INTERNORGA dla branży HoReCa w Niemczech i Europie gromadząc 1.300 wystawców z 25 krajów (w tym 12 firm z Polski) oraz 96.000 zwiedzających z Niemiec i zagranicy.
 
 
Wśród wystawców i gości panował pozytywny nastrój. 91% zwiedzających oceniło tegoroczną edycję bardzo dobrze względnie dobrze, a 93% stwierdziło, że na pewno będzie imprezę polecać innym. Wystawcy doceniali szczególnie wysoką fachowość odwiedzających – odsetek osób decyzyjnych w ogólnej liczbie gości utrzymał się na wysokim poziomie (80%). Międzynarodowy charakter imprezy potwierdza stały udział odwiedzających z zagranicy utrzymujący się na niezmiennym 7% poziomie.
 
 
Obok prezentowanej przez wystawców oferty z zakresu technik kuchennych i gastronomicznych, wyposażenia zaplecza kuchennego, żywności i napojów, wyposażenia hoteli, restauracji, barów i innych punktów żywienia zbiorowego, wyposażenia, maszyn i urządzeń dla piekarń i cukierni, wyposażenia punktów sprzedaży, a także sprzętu komputerowego, oprogramowania dla branży, systemów rejestrujących i zabezpieczających oraz gastronomii na powietrzu, dużym zainteresowaniem cieszył się tegoroczny program ramowy. W aktualnej edycji kongresu Foodservice Forum wzięło udział 2.200 uczestników. Dobrze przyjęte zostały także kolejne edycje Niemieckiego Kongresu Żywienia Zbiorowego oraz Forum Catering w Szkole.
 
 
Program towarzyszący INTERNORDZE jest stale uaktualniany, tak by najlepiej odpowiadać najnowszym trendom i wymaganiom branży. Dowodem na to mogą być prezentacje Grill & BBQ Court oraz Craft Beer Arena poświęcona piwu rzemieślniczemu oraz wprowadzone w ubiegłej edycji nowe formaty jak Next Chef Award oraz Gastro Startup-Wettbewerb stwarzające motywację dla młodego pokolenia rozpoczynającego działalność w branży HoReCa. Pobyt na targach uatrakcyjniały uczestnikom także pozostałe punkty programu ramowego - zawody w wypiekaniu pizzy o tytuł  mistrza Europy Giropizza d’Europa, forum trendów Pink Cube,  wykłady, prezentacje i workshopy dla branży piekarskiej Baker’s Blue Box, zawody dla cukierników Cofectionery Art., prezentacja cukiernicza BACK Stage, konkurs innowacyjnych produktów i rozwiązań dla branży INTERNORGA Future Award, prezentacja dekoracyjnych nakryć stołów SKYWALK Tafel, prezentacja restauracji na kółkach Food truck villige, Targi FH Nord poświęcone branży mięsnej oraz Forum Związku DEHOGA.
 
 
Kolejna edycja targów INTERNORGA odbędzie się już za rok, w terminie 9-13 marca 2018. Organizatorzy już teraz zapraszają serdecznie do udziału!

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robot - Coupe Robvita Pizzola Smoker Hello Coffee Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Caffetea Tableart Tomasz Miszczak Komat Uzdrowisko Wysowa S.A. Espiga Na Lunch M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego POSbistro Makro Cash & Carry Belgium`s Best Voigt Krosno Nektar Natura Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Gaspol Barson Artek Iglotex Lemonia
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000