Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Akademia Inspiracj...
EuroGastro i World...
Za nami WorldFood ...
Międzynarodowe Tar...
MAKRO bliżej podha...
Michał Kuter i Ern...
Podsumowanie 7. Ta...
3-gwiazdkowy szef ...
MAKRO świętuje re-...
24. edycja Międzyn...
Kongres Szefów Kuc...
Targi WorldHotel 2...
Targi Polagra R...
Premiera nowych ur...
IV edycja Targów G...
Festiwal Oscypka n...
Czwarty dzień VII ...
Trzeci dzień VII E...
Europejskie Targi ...
Europejskie Targi ...
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Winterhalter Polska
Smoker
Robot - Coupe
Espiga
M&M Gastro
Makro Cash & Carry
LMS Online Sp. z o.o.
Caffetea
Gorbi
RATIONAL
Artykuły spożywcze
Pizzola
Caffetea
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belfood
Secpol
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Targi i wystawy
MAKRO bliżej podhalańskiej gastronomii


Pod koniec marca 2017 r. w Zakopanem sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska po raz pierwszy zorganizowała spotkania z cyklu Szef dla Młodych Talentów oraz Szef dla Szefów. W wydarzeniach wzięło udział ponad 300 przedstawicieli podhalańskiej gastronomii.

Pierwszy podhalański Mikser Kulinarny z cyklu Szef dla Młodych Talentów odbył się 27 marca w Zespole Szkół Hotelarsko-Turystycznych im. W. Zamoyskiego. W spotkaniu udział wzięło około 100 uczniów ze szkół gastronomicznych w Zakopanem i Nowym Targu.
 

Pokaz kulinarny, zorganizowany w ramach wydarzenia, poprowadził Wojtek Harapkiewicz – szef kuchni restauracji Babinicz w Szczawnie-Zdroju i wiceprezes Zarządu Stowarzyszenia Euro-Toques Polska. Jego tematem była Dziczyzna bez tajemnic, a pośród zaprezentowanych dań znalazły się m.in. sałatka z confitowanym schabem z dzika i chipsami ze skorzonery oraz eko burgery z dziczyzny z ozorem wołowym. Ponadto, uczestnicy programu wzięli udział w szkoleniu pt. Mąki – rodzaje, typy i zastosowanie, które poprowadził Piotr Kuziela, Target Group Manager HoReCa w MAKRO.

Dzień później, 28 marca, odbyło się pierwsze szkolenie dla personelu i konferencja dla kadry zarządzającej gastronomią w ramach cyklu Szef dla Szefów. Wydarzenia rozpoczęły się od zajęć przygotowujących do prawidłowego serwisu i obsługi gości. Managerowie i właściciele restauracji wzięli zaś udział w pokazie kulinarnym szefa kuchni Wojtka Harapkiewicza i poznali zasady łączenia wina z potrawami.
 

Gośćmi spotkania byli również manager rynku w MAKRO, Elżbieta Krzyżak oraz manager pionu Ultra Świeża Żywność/Grupa Klientów HoReCa w MAKRO, Przemysław Franczak, którzy zaprezentowali strategię wsparcia oraz ofertę sieci skierowaną do sektora HoReCa na Podhalu.

W wydarzeniu z cyklu Szef dla Szefów wzięło udział około 200 przedstawicieli branży gastronomicznej, a jego partnerem była Tatrzańska Agencja Rozwoju, Promocji i Kultury oraz marka Provincja.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Winterhalter Polska Pizzola Smoker Dora Metal M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Sokołów Robot - Coupe Belgium`s Best Nektar Natura Menos Tableart Tomasz Miszczak Werner & Mertz POSbistro M&M Gastro Makro Cash & Carry Watersystem Na Lunch M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Krosno Reinex Barry Callebaut Steinberg Artek Lunch24.pl Gorbi Manitowoc Foodservice Convotherm Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Gaspol
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000