Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Michał Kuter i Ern...
Podsumowanie 7. Ta...
3-gwiazdkowy szef ...
MAKRO świętuje re-...
24. edycja Międzyn...
Kongres Szefów Kuc...
Targi WorldHotel 2...
Targi Polagra R...
Premiera nowych ur...
IV edycja Targów G...
Festiwal Oscypka n...
Czwarty dzień VII ...
Trzeci dzień VII E...
Europejskie Targi ...
Europejskie Targi ...
Warsztaty kulinarn...
Optymistyczne wnio...
Wiosenna edycja wy...
BWT bestmax BALANC...
Kulinarne show fir...
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
HRC Serwis
Gorbi
Manitowoc Foodservice
Tableart Tomasz Miszcz...
Dora Metal
Convotherm
Lunch24.pl
Watersystem
Robot - Coupe
Espiga
Artykuły spożywcze
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belfood
Secpol
Iglotex
Stówka - Pizzola
Belgium`s Best
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Targi i wystawy
Kongres Szefów Kuchni 2016


12 października 2016 w Warszawie odbyło się największe dotychczas zorganizowane spotkanie szefów kuchni. W kongresie udział wzięło 1.210 uczestników, w tym ponad 900 szefów.
 
W trakcie Kongresu Szefów Kuchni odbyło się wiele ciekawych wystąpień z zakresu zarządzania kuchnią, personelem, food costem, a także swoim nazwiskiem i karierą, a także debata na temat rozwoju polskiej gastronomii z udziałem cenionych szefów kuchni. Podczas kongresu można było uczestniczyć w następujących wykładach:
 

Czy sprawne zarządzanie zespołem może przyczynić się do sukcesu Szefa Kuchni? Jak stworzyć w kuchni zgrany zespół? Jak motywować pracowników? Jak delegować obowiązki i spać spokojnym snem? Zarządzanie zespołem; motywowanie i delegowanie obowiązków dla Szefów Kuchni.
  • Marta Baraniak – Wiśniewska
Czego mogą oczekiwać nasi podwładni? Aspekty prawne zarządzania zespołem.
  • Małgorzata Buczkowska
 
Jak kontrolować food cost i zarządzać zapasami. Mity i fakty na temat zarządzania magazynem.
  • Piotr Rogowski
 
Podstawowe grzechy restauracji. Jak uniknąć spadku zysków i braku klientów? Jakie są najczęściej popełniane błędy w polskich restauracjach? Złote zasady.
  • Anna Dębska
 
Między tradycją a nowoczesnością. Molekuły czy produkty regionalne? Czy istnieje kuchnia polska? Jak powinna wyglądać dzisiejsza kuchnia na światowym poziomie?
 

  • Jarosław Uściński, Jarosław Walczyk, Jean Bos, Michał Molenda, Rafał Wronka, Robert Głyda;
  • Moderator Kinga Wesołowska, redaktor naczelna Przeglądu Gastronomicznego
 
Jak budować i wzmacniać własną markę poprzez LinkedIn? Co to jest i jak działa LinkedIn? Powiemy jak powinien wyglądać Twój profesjonalny profil, wskażemy jak go rozwijać.
  • Monika Kaznowska, Natalia Kamińska
 
Personal branding. Od kuchni czyli mistrz na widelcu.
  • Joanna Janowicz
 
LIDER, czyli kto? Jak buduje się lidera?
  • Generał Roman Polko
 
W trakcie tego wydarzenia odbyło się również spotkanie z Panią Anną Komorowską, która opowiedziała jak polską kuchnię odbierały głowy najważniejszych państw świata. Szefowie chętnie też brali udział w piętnastu profesjonalnych warsztatach produktowych zorganizowanych przez Dostawców.
 
 
Kongres miał formę zamkniętą. Uczestniczyć w nim mogły jedynie osoby wcześniej zarejestrowane i zaakceptowane przez Organizatora. Udział w wydarzeniu dla Szefów Kuchni był bezpłatny. Organizator planuje kolejną edycję Kongresu w roku 2017.
 
Partnerem Strategicznym wydarzenia był Transgourmet Polska operator marek Selgros Cash&Carry oraz Transgourmet.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Na Lunch 007Gastro.pl Winterhalter Gastronom Polska M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Demi Co. HellCold Voigt Steinberg RM Gastro Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Gorbi Tech - Prim Espiga Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Iguana - Gastro Cryogen Gaspol LMS Online Sp. z o.o. RATIONAL Sp. z o.o. Belfood Barson Iglotex Lemonia Kwintet Polska Soda Pluss HRC Serwis Dora Metal Hendi Polska
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000