Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Akademia Inspiracj...
EuroGastro i World...
Za nami WorldFood ...
Międzynarodowe Tar...
MAKRO bliżej podha...
Michał Kuter i Ern...
Podsumowanie 7. Ta...
3-gwiazdkowy szef ...
MAKRO świętuje re-...
24. edycja Międzyn...
Kongres Szefów Kuc...
Targi WorldHotel 2...
Targi Polagra R...
Premiera nowych ur...
IV edycja Targów G...
Festiwal Oscypka n...
Czwarty dzień VII ...
Trzeci dzień VII E...
Europejskie Targi ...
Europejskie Targi ...
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Winterhalter Polska
Smoker
Robot - Coupe
Espiga
M&M Gastro
Makro Cash & Carry
LMS Online Sp. z o.o.
Caffetea
Gorbi
RATIONAL
Artykuły spożywcze
Pizzola
Caffetea
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belfood
Secpol
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Targi i wystawy
90 edycja największych w Europie targów branży HoReCa


Od 90 lat Międzynarodowe Targi Hotelarstwa, Gastronomii, Żywienia Zbiorowego, Piekarstwa i Cukiernictwa INTERNORGA w Hamburgu są barometrem branży gastronomicznej w Europie. W trakcie targów prezentowane są oferty kompleksowych rozwiązań i najnowszych trendów panujących w branży. To również okazja do wymiany fachowej wiedzy i nawiązywania wartościowych kontaktów handlowych.

Jubileuszowa edycja targów potwierdziła po raz kolejny wiodące znaczenie targów INTERNORGA dla branży HoReCa w Niemczech i Europie gromadząc 1.300 wystawców z 25 krajów (w tym 10 firm z Polski) oraz 95.000 zwiedzających z Niemiec i zagranicy.

 
Wśród wystawców i gości panował pozytywny nastrój. Zwiedzający wysoko ocenili różnorodność i innowacyjność prezentowanej oferty. 90% gości uznało tegoroczną INTERNORGĘ za bardzo dobrą, względnie dobrą i uznało imprezę za godną polecenia innym. Wystawcy byli szczególnie zadowoleni z wysokiej fachowości odwiedzających i ich gotowości do dokonywania zakupów – 85% gości było zaangażowanych w procesy decyzyjne w firmie. Udział odwiedzających z zagranicy utrzymuje się nadal na wysokim 7% poziomie, potwierdzając międzynarodowy charakter imprezy.
 
 
Znajomość branży i promowanie aktualnych tematów przez targi INTERNORGA potwierdza również bogaty program ramowy towarzyszący imprezie. Nowe formaty jak Next Chef Award oraz Gastro Startup-Wettbewerb pokazały pionierskiego ducha targów i stworzyły motywację dla młodego pokolenia rozpoczynającego działalność w branży HoReCa. Konkurs dla młodych kucharzy Next Chef Award obejrzało ponad 1.300 widzów. Konkurs Gastro Startup-Wettbewerb organizowany przez Targi wspólnie z Leaders Club Concept pokazał nowatorskie i wizjonerskie pomysły na firmy gastronomiczne. Tegorocznym zwycięzcą konkursu zostali Daniel i Heidi Nawenstein za koncepcję La Cevicheria restauracji z autentyczną peruwiańską kuchnią. Laureaci zdobyli nagrodę w wysokości 50.000 EUR.
 
 
Dużym zainteresowaniem wśród uczestników targów cieszyły się również pozostałe imprezy programu ramowego m.in. prezentacja 30 firm piwowarskich połączona z degustacjami CRAFT BEER Arena, prezentacja foodtrucków Food Truck Village, Forum Trendów Pink Cube, pokazy dla branży piekarsko-cukierniczej Baker's Blue Box i BACK Stage,  także prezentacja dekoracyjnych nakryć stołów SKYWALK Tafel i prezentacja nowych firm Newcomers’ Area. Rekordową liczbę 2.300 uczestników zgromadziła 35 edycja największego w Europie kongresu poświęconego profesjonalnej gastronomii FOODSERVICE-FORUM. Dużym zainteresowaniem cieszyły się także kolejne edycje Niemieckiego Kongresu Żywienia Zbiorowego oraz Forum Catering w Szkole.
 
 
Kolejna edycja targów INTERNORGA odbędzie się w już za rok, terminie 17-21 marca 2017 i zostanie skrócona o jeden dzień, co jest reakcją na zmieniają się warunki imprez targowych oraz potrzeby branży.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Winterhalter Polska Pizzola Smoker Dora Metal M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Sokołów Robot - Coupe Belgium`s Best Nektar Natura Menos Tableart Tomasz Miszczak Werner & Mertz POSbistro M&M Gastro Makro Cash & Carry Watersystem Na Lunch M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Krosno Reinex Barry Callebaut Steinberg Artek Lunch24.pl Gorbi Manitowoc Foodservice Convotherm Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Gaspol
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000