Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Prawdziwe spotkani...
Najlepsi szefowie ...
Złote Medale MTP t...
Wakacyjne staże zw...
Akademia Inspiracj...
EuroGastro i World...
Za nami WorldFood ...
Międzynarodowe Tar...
MAKRO bliżej podha...
Michał Kuter i Ern...
Podsumowanie 7. Ta...
3-gwiazdkowy szef ...
MAKRO świętuje re-...
24. edycja Międzyn...
Kongres Szefów Kuc...
Targi WorldHotel 2...
Targi Polagra R...
Premiera nowych ur...
IV edycja Targów G...
Festiwal Oscypka n...
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Hello Coffee
Gastromedia
Watersystem
Espiga
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Hello Coffee
Sokołów
Belfood
Lemonia
Barry Callebaut
Makro Cash & Carry
Belgium`s Best
Secpol
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Targi i wystawy
90 edycja największych w Europie targów branży HoReCa


Od 90 lat Międzynarodowe Targi Hotelarstwa, Gastronomii, Żywienia Zbiorowego, Piekarstwa i Cukiernictwa INTERNORGA w Hamburgu są barometrem branży gastronomicznej w Europie. W trakcie targów prezentowane są oferty kompleksowych rozwiązań i najnowszych trendów panujących w branży. To również okazja do wymiany fachowej wiedzy i nawiązywania wartościowych kontaktów handlowych.

Jubileuszowa edycja targów potwierdziła po raz kolejny wiodące znaczenie targów INTERNORGA dla branży HoReCa w Niemczech i Europie gromadząc 1.300 wystawców z 25 krajów (w tym 10 firm z Polski) oraz 95.000 zwiedzających z Niemiec i zagranicy.

 
Wśród wystawców i gości panował pozytywny nastrój. Zwiedzający wysoko ocenili różnorodność i innowacyjność prezentowanej oferty. 90% gości uznało tegoroczną INTERNORGĘ za bardzo dobrą, względnie dobrą i uznało imprezę za godną polecenia innym. Wystawcy byli szczególnie zadowoleni z wysokiej fachowości odwiedzających i ich gotowości do dokonywania zakupów – 85% gości było zaangażowanych w procesy decyzyjne w firmie. Udział odwiedzających z zagranicy utrzymuje się nadal na wysokim 7% poziomie, potwierdzając międzynarodowy charakter imprezy.
 
 
Znajomość branży i promowanie aktualnych tematów przez targi INTERNORGA potwierdza również bogaty program ramowy towarzyszący imprezie. Nowe formaty jak Next Chef Award oraz Gastro Startup-Wettbewerb pokazały pionierskiego ducha targów i stworzyły motywację dla młodego pokolenia rozpoczynającego działalność w branży HoReCa. Konkurs dla młodych kucharzy Next Chef Award obejrzało ponad 1.300 widzów. Konkurs Gastro Startup-Wettbewerb organizowany przez Targi wspólnie z Leaders Club Concept pokazał nowatorskie i wizjonerskie pomysły na firmy gastronomiczne. Tegorocznym zwycięzcą konkursu zostali Daniel i Heidi Nawenstein za koncepcję La Cevicheria restauracji z autentyczną peruwiańską kuchnią. Laureaci zdobyli nagrodę w wysokości 50.000 EUR.
 
 
Dużym zainteresowaniem wśród uczestników targów cieszyły się również pozostałe imprezy programu ramowego m.in. prezentacja 30 firm piwowarskich połączona z degustacjami CRAFT BEER Arena, prezentacja foodtrucków Food Truck Village, Forum Trendów Pink Cube, pokazy dla branży piekarsko-cukierniczej Baker's Blue Box i BACK Stage,  także prezentacja dekoracyjnych nakryć stołów SKYWALK Tafel i prezentacja nowych firm Newcomers’ Area. Rekordową liczbę 2.300 uczestników zgromadziła 35 edycja największego w Europie kongresu poświęconego profesjonalnej gastronomii FOODSERVICE-FORUM. Dużym zainteresowaniem cieszyły się także kolejne edycje Niemieckiego Kongresu Żywienia Zbiorowego oraz Forum Catering w Szkole.
 
 
Kolejna edycja targów INTERNORGA odbędzie się w już za rok, terminie 17-21 marca 2017 i zostanie skrócona o jeden dzień, co jest reakcją na zmieniają się warunki imprez targowych oraz potrzeby branży.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Smoker Matlix Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Steinberg EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Menos Gorbi M&M Gastro Werner & Mertz Barson Belfood Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Reinex CTK Doram Barry Callebaut Piórex Tableart Tomasz Miszczak Komat
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000