Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
06.05.2024
poniedziałek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Targi i wystawy
3 edycja Food & Drink Festival



Centrum Konferencyjno-Wystawiennicze Etiuda w Lublinie zaprasza na

3 rd Food & Drink Festival

który odbędzie się

13-14 września 2012 r.

13 września - 13.00 - 19.00
13 wrzesnia - 19.30 (Uroczysta Gala)
14 września -
10.00 - 15.00

w Centrum Konferencyjno-Wystawienniczym Etiuda
w Lublinie przy ul. Nałęczowskiej - Szerokie 123


3 Food & Drink Festival to jedyna i niepowtarzalna szansa, aby spotkać i wymienić doświadczeni ze światowej sławy osobowością sztuki kulinarnej - Panem Bruno Goussault z Francji, współtwórcą techniki sous vide i nauczycielem takich sław jak: Roubuchon, Ducasse, Adria.


Sponsorami głównymi wydarzenia są: Sokołów, Multivac, Limito, Perła.


Głównym patronem honorowym jest Fundacja Klubu Szefów Kuchni.


W programie imprezy:

1. Praktyczne seminarium sous vide prowadzone przez Bruno Goussault.
2. Prezentacja światowej nowości - nowa technika pieczenia w próżni.
3. Forum dyskusyjne z udziałem Bruno Goussault.
4. Informacje praktyczne: Jak dojść do gwiazdek Michelin?
5. Możliwość indywidualnych konsultacji z mistrzem.

Zarejestruj się na 3 Food & Drink Festival na: www.foodanddrink.pl

Osoby kontaktowe:
Edyta Żurowicz tel. 501 369 925, Maciej Winiarski tel. 505 222 366



Sponsorzy: Patronat honorowy:
   

Zobaczcie państwo:
Prezentacja sztuki sous vide - prowadzi Bruno Goussault z FrancjiUczta jakość i wygoda - marka polecana do Sous Vide

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000