który odbędzie się
13-14 września 2012 r.
13 września - 13.00 - 19.00
13 wrzesnia - 19.30 (Uroczysta Gala)
14 września - 10.00 - 15.00
w Centrum Konferencyjno-Wystawienniczym Etiuda
w Lublinie przy ul. Nałęczowskiej - Szerokie 123
3 Food & Drink Festival to jedyna i niepowtarzalna szansa, aby spotkać i wymienić doświadczeni ze światowej sławy osobowością sztuki kulinarnej - Panem Bruno Goussault z Francji, współtwórcą techniki sous vide i nauczycielem takich sław jak: Roubuchon, Ducasse, Adria.
Sponsorami głównymi wydarzenia są: Sokołów, Multivac, Limito, Perła.
Głównym patronem honorowym jest Fundacja Klubu Szefów Kuchni.
W programie imprezy:
1. Praktyczne seminarium sous vide prowadzone przez Bruno Goussault.
2. Prezentacja światowej nowości - nowa technika pieczenia w próżni.
3. Forum dyskusyjne z udziałem Bruno Goussault.
4. Informacje praktyczne: Jak dojść do gwiazdek Michelin?
5. Możliwość indywidualnych konsultacji z mistrzem.
Zarejestruj się na 3 Food & Drink Festival na: www.foodanddrink.pl
Osoby kontaktowe:
Edyta Żurowicz tel. 501 369 925, Maciej Winiarski tel. 505 222 366